Undercover in Nederland: Trap niet in deze straatbedelaars uit Utrecht

Undercover in Nederland: Trap niet in deze straatbedelaars uit Utrecht

<em>Undercover in Nederland</em>: Trap niet in deze straatbedelaars uit Utrecht Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt Alberto Stegeman wederom zaken boven water die de verbazing te boven gaan. BetraptIn de aflevering van donderdag 5 maart zien we een straatbedelaar die beweert niet te kunnen lopen. Terwijl presentator Alberto Stegeman diezelfde vrouw 's avonds nog zag lopen. Hij heeft het gefilmd en laat het aan de vrouw zien, die niet bepaald blij wordt door het zien van de beelden. Bekijk het fragment waarin Alberto haar betrapt hierboven. Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Undercover in Nederland: 'Medium' berooft oude vrouw en bedreigt haar met de dood Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Fraudeur Erik J. wordt geconfronteerd "Dit is geen fraude hoor" Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: Trap niet in deze straatbedelaars uit Utrecht

Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederland blootgelegd. Dit seizoen haalt Alberto Stegeman wederom zaken boven water die de verbazing te boven gaan.

Betrapt
In de aflevering van donderdag 5 maart zien we een straatbedelaar die beweert niet te kunnen lopen. Terwijl presentator Alberto Stegeman diezelfde vrouw 's avonds nog zag lopen. Hij heeft het gefilmd en laat het aan de vrouw zien, die niet bepaald blij wordt door het zien van de beelden. Bekijk het fragment waarin Alberto haar betrapt hierboven.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Trap niet in deze straatbedelaars uit Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV