Undercover in Nederland: Deze straatbedelaars in Utrecht zijn nep

Undercover in Nederland: Deze straatbedelaars in Utrecht zijn nep

<em>Undercover in Nederland</em>: Deze straatbedelaars in Utrecht zijn nep Tijdens Undercover in Nederland zocht Alberto Stegeman uit of de straatbedelaars in Utrecht wel zuivere koffie was. Dit bleek niet zo te zijn. Al snel kwam de aap uit de mouw: de bedelaars zijn hartstikke nep. Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv. Undercover in Nederland: De mond van oplichter Rob wordt gesnoerd Bekijk deze video » Undercover in Nederland: 'Bedelaars in Utrecht zijn misdadigers' Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: Deze straatbedelaars in Utrecht zijn nep

Tijdens Undercover in Nederland zocht Alberto Stegeman uit of de straatbedelaars in Utrecht wel zuivere koffie was. Dit bleek niet zo te zijn. Al snel kwam de aap uit de mouw: de bedelaars zijn hartstikke nep.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt elke uitzending van Undercover In Nederland terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Deze straatbedelaars in Utrecht zijn nep of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV