Zien: Poetin maakt wapenstilstand tussen Rusland en Turkije bekend

Zien: Poetin maakt wapenstilstand tussen Rusland en Turkije bekend

Zien: <em>Poetin</em> maakt <em>wapenstilstand</em> tussen Rusland en Turkije bekend Poetin maakte vandaag (5 maart) bekend dat Rusland niet langer het Syrische leger in de Syrische provincie Ildi zal steunen. Deze overeenkomst werd bereikt na een overleg in Moskou met Turkse president Erdogan. Het staak-het-vuren zal om middernacht in gaan. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons opInstagram. Vladimir Poetin viert zijn 67ste verjaardag op een opmerkelijke manier Bekijk deze video » Vladimir Poetin doet er alles aan om zijn machtspositie te versterken Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Poetin maakt wapenstilstand tussen Rusland en Turkije bekend

Poetin maakte vandaag (5 maart) bekend dat Rusland niet langer het Syrische leger in de Syrische provincie Ildi zal steunen. Deze overeenkomst werd bereikt na een overleg in Moskou met Turkse president Erdogan. Het staak-het-vuren zal om middernacht in gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op
Instagram.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Poetin maakt wapenstilstand tussen Rusland en Turkije bekend of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV