Radio 538: Sander Lantinga mist zijn radio-maatje Coen Swijnenberg

Radio 538: Sander Lantinga mist zijn radio-maatje Coen Swijnenberg

Sander Lantinga kijkt uit naar de dag dat zijn collega Coen Swijnenberg weer terug is in de Radio 538-studio. Sander maakt al jaren met Coen De Coen en Sander Show, maar zit sinds eind november thuis met een burn-out.

Huwelijk Coen & Sander
De twee hebben niet veel contact, vertelt Sander Lantinga aan het AD: "Coen zit in zijn eigen proces, daar wil ik dan niet een geforceerde druk op uitoefenen door hem steeds te benaderen. Af en toe laat hij iets van zich horen en dan gaat het steeds iets beter. Ik zal de dag dat hij terugkomt toejuichen." Coen wordt momenteel vervangen door Barend van Deelen, eerder viel ook Edwin Evers in. "Barend van Deelen en Edwin Evers zijn top-radiomensen en dat gaat best goed", vertelt hij. "Maar Coen is mijn partner, daar ben ik een 'huwelijk' mee aangegaan."

Das Coen und Sander Fest
Vandaag, vrijdag 6 maart, vindt in Utrecht Das Coen und Sander Fest plaats, waarbij Coen wordt vervangen door Frank Dane, Barend van Deelen, Jo van Egmond, Kees Tol en Mental Theo.

__ Bekijk het radio-fragment waarin Sander de vervangers belt hieronder.__

<em>Radio 538</em>: <em>Sander Lantinga</em> mist zijn radio-maatje <em>Coen Swijnenberg</em> Sander Lantinga kijkt uit naar de dag dat zijn collega Coen Swijnenberg weer terug is in de Radio 538-studio. Sander maakt al jaren met Coen De Coen en Sander Show, maar zit sinds eind november thuis met een burn-out. Huwelijk Coen & SanderDe twee hebben niet veel contact, vertelt Sander Lantinga aan het AD: "Coen zit in zijn eigen proces, daar wil ik dan niet een geforceerde druk op uitoefenen door hem steeds te benaderen. Af en toe laat hij iets van zich horen en dan gaat het steeds iets beter. Ik zal de dag dat hij terugkomt toejuichen." Coen wordt momenteel vervangen door Barend van Deelen, eerder viel ook Edwin Evers in. "Barend van Deelen en Edwin Evers zijn top-radiomensen en dat gaat best goed", vertelt hij. "Maar Coen is mijn partner, daar ben ik een 'huwelijk' mee aangegaan." Das Coen und Sander FestVandaag, vrijdag 6 maart, vindt in Utrecht Das Coen und Sander Fest plaats, waarbij Coen wordt vervangen door Frank Dane, Barend van Deelen, Jo van Egmond, Kees Tol en Mental Theo. __ Bekijk het radio-fragment waarin Sander de vervangers belt hieronder.__

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Radio 538: Sander Lantinga mist zijn radio-maatje Coen Swijnenberg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV