De Sekszusjes openhartig over masturberen

De Sekszusjes openhartig over masturberen

<em>De Sekszusjes</em> openhartig over masturberen Het nieuwe seizoen van de populaire VPRO-serie De Sekszusjes is sinds 7 februari weer op Youtube te vinden. Krista en Marcelle Arriëns gaan verder met het maken van hun baanbrekende serie over seks en alles daaromheen. Aflevering 5: SoloseksKrista en Marcelle merken dat ze zich snel schamen wanneer het gaat over masturberen en dat vinden ze zonde. Want door die schaamte genieten ze minder en durven ze ook niet te delen met anderen wat ze fijn vinden. In de nieuwste aflevering van De Sekszusjes zien we o.a. het zelfgemaakte masturbatiespel en wordt er openhartig gepraat over schaamte met masturbatie-expert Mandy Ronda. Meer video's van De Sekszusjes? De Sekszusjes zijn iedere vrijdag te zien met een gloednieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van het NPO3. Mijn seks is stuk Bekijk deze video » De Sekszusjes zijn te gast bij Jinek: ''Ouders moeten meer met kinderen over seks praten'' Bekijk deze video » Sex Education: Lize Korpershoek deelt acht waardevolle sekslessen Bekijk deze video »
Entertainment :
De Sekszusjes openhartig over masturberen

Het nieuwe seizoen van de populaire VPRO-serie De Sekszusjes is sinds 7 februari weer op Youtube te vinden. Krista en Marcelle Arriëns gaan verder met het maken van hun baanbrekende serie over seks en alles daaromheen.

Aflevering 5: Soloseks
Krista en Marcelle merken dat ze zich snel schamen wanneer het gaat over masturberen en dat vinden ze zonde. Want door die schaamte genieten ze minder en durven ze ook niet te delen met anderen wat ze fijn vinden. In de nieuwste aflevering van De Sekszusjes zien we o.a. het zelfgemaakte masturbatiespel en wordt er openhartig gepraat over schaamte met masturbatie-expert Mandy Ronda.

Meer video's van De Sekszusjes? De Sekszusjes zijn iedere vrijdag te zien met een gloednieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van het NPO3.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Sekszusjes openhartig over masturberen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV