Vanavond in Op1: Henk Krol over leeftijdsdiscriminatie, Faberyayo en Sef hebben groot nieuws en meer

Vanavond in Op1: Henk Krol over leeftijdsdiscriminatie, Faberyayo en Sef hebben groot nieuws en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: <em>Henk Krol</em> over leeftijdsdiscriminatie, <em>Faberyayo</em> en <em>Sef</em> hebben groot nieuws en meer Vrijdag 6 maart is het de beurt aan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand. Dit duo presenteert vanavond de talkshow Op1. Bekijk hier de onderwerpen van vrijdag 6 maart 2020 Viroloog  Ab Osterhaus neemt met ons de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland door. ''Discriminatie op grond van geloof, ras en seksuele geaardheid worden in het Universeel Verdrag voor de Rechten van de Mens, artikel 1 van de Grondwet en in de wet Gelijke behandeling expliciet verboden. Waarom wordt discriminatie op grond van leeftijd daarbij niet genoemd?'' Henk Krol van 50Plus wil leeftijdsdiscriminatie strafbaar stellen. Waarom is dat noodzakelijk? Bij Op1 schuift hij aan. “Iedereen die in het weekend weleens recreatief coke gebruikt heeft bloed aan zijn handen.” Dat zei minister Grapperhaus van Justitie na de moord op advocaat Derk Wiersum. In het nieuwe PowNed programma The Cocaïne Trail gaan zes recreatieve cocaïnegebruikers op zoek naar de herkomst van het witte goud in Colombia, om te zien wat er allemaal komt kijken bij dat avondje plezier in het weekend. Laura, Pepijn, Donny, Justin, Sterre en Rik zijn millennials en gebruiken allemaal in meer of mindere mate weleens een lijntje coke. Morgen start in Heerenveen het laatste schaatsweekend van het seizoen. Er waren natuurlijk prachtige Nederlandse prestaties, maar de jaren van Nederlandse overheersing lijken voorbij. Staat er een nieuwe generatie schaatsers klaar om de Russen, Canadezen en Japanners te verslaan? Hoe lang kunnen we nog genieten van Ireen Wüst en Sven Kramer? Bij Op1 zijn Mark Tuitert en Annette Gerritsen te gast. Groot nieuws rondom Pepijn Lanen, beter bekend als Faberyayo! Samen met rapper Sef (Yousef Gnaoui) is hij te gast bij Op1. De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Pepijn Lanen (Faberyayo) over nieuwe muziek: 'Vader zijn is het nieuwe punkrock' Bekijk deze video » WK afstanden schaatsen: welke Nederlanders maken kans? Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Henk Krol over leeftijdsdiscriminatie, Faberyayo en Sef hebben groot nieuws en meer

Vrijdag 6 maart is het de beurt aan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand. Dit duo presenteert vanavond de talkshow Op1.

Bekijk hier de onderwerpen van vrijdag 6 maart 2020

  • Viroloog  Ab Osterhaus neemt met ons de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Nederland door.

  • ''Discriminatie op grond van geloof, ras en seksuele geaardheid worden in het Universeel Verdrag voor de Rechten van de Mens, artikel 1 van de Grondwet en in de wet Gelijke behandeling expliciet verboden. Waarom wordt discriminatie op grond van leeftijd daarbij niet genoemd?'' Henk Krol van 50Plus wil leeftijdsdiscriminatie strafbaar stellen. Waarom is dat noodzakelijk? Bij Op1 schuift hij aan.

  • “Iedereen die in het weekend weleens recreatief coke gebruikt heeft bloed aan zijn handen.” Dat zei minister Grapperhaus van Justitie na de moord op advocaat Derk Wiersum. In het nieuwe PowNed programma The Cocaïne Trail gaan zes recreatieve cocaïnegebruikers op zoek naar de herkomst van het witte goud in Colombia, om te zien wat er allemaal komt kijken bij dat avondje plezier in het weekend. Laura, Pepijn, Donny, Justin, Sterre en Rik zijn millennials en gebruiken allemaal in meer of mindere mate weleens een lijntje coke.

  • Morgen start in Heerenveen het laatste schaatsweekend van het seizoen. Er waren natuurlijk prachtige Nederlandse prestaties, maar de jaren van Nederlandse overheersing lijken voorbij. Staat er een nieuwe generatie schaatsers klaar om de Russen, Canadezen en Japanners te verslaan? Hoe lang kunnen we nog genieten van Ireen Wüst en Sven Kramer? Bij Op1 zijn Mark Tuitert en Annette Gerritsen te gast.

  • Groot nieuws rondom Pepijn Lanen, beter bekend als Faberyayo! Samen met rapper Sef (Yousef Gnaoui) is hij te gast bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Henk Krol over leeftijdsdiscriminatie, Faberyayo en Sef hebben groot nieuws en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV