Nieuwsuur: Na zes jaar onderzoek zal het proces tegen MH17 verdachten beginnen

Nieuwsuur: Na zes jaar onderzoek zal het proces tegen MH17 verdachten beginnen

<em>Nieuwsuur</em>: Na zes jaar onderzoek zal het proces tegen <em>MH17</em> verdachten beginnen De MH17 ramp is al bijna zes jaar geleden en eindelijk gaat het proces tegen de vier verdachten die mogelijk betrokken zijn geweest, van start. Op 9 maart zal het proces plaats vinden in Justitieel Complex Schiphol, vlakbij de luchthaven. VerdachtenDe vier verdachten kennen elkaar allemaal omdat ze behoren tot dezelfde eenheid van pro Russische separatisten. Ze zijn indirect verantwoordelijk voor de dood van de 298 inzittenden omdat ze het wapen waarmee het vliegtuig is neergehaald hebben vervoerd. Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons opInstagram. Op1: Pieter Waterdrinker over Rusland-documentaire Rusland en de MH17 Bekijk deze video » Geert-Jan Knoops over MH17-proces: "Symbolisch, Rusland zal vonnis niet erkennen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: Na zes jaar onderzoek zal het proces tegen MH17 verdachten beginnen

De MH17 ramp is al bijna zes jaar geleden en eindelijk gaat het proces tegen de vier verdachten die mogelijk betrokken zijn geweest, van start. Op 9 maart zal het proces plaats vinden in Justitieel Complex Schiphol, vlakbij de luchthaven.

Verdachten
De vier verdachten kennen elkaar allemaal omdat ze behoren tot dezelfde eenheid van pro Russische separatisten. Ze zijn indirect verantwoordelijk voor de dood van de 298 inzittenden omdat ze het wapen waarmee het vliegtuig is neergehaald hebben vervoerd.

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg ons op
Instagram.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: Na zes jaar onderzoek zal het proces tegen MH17 verdachten beginnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV