Kees & Co: Tina de Bruin vindt Simone Kleinsma een leuk mens

Kees & Co: Tina de Bruin vindt Simone Kleinsma een leuk mens

Kees & Co trok zaterdagavond 769.000 kijkers. Simone Kleinsma, die Kees speelt, blijft in trek bij het publiek met haar grappige voorkomen. Ook Tina de Bruin, die dit seizoen voor het eerst in de RTL soap te zien is, zit goed in haar rol.

"Ze is een icoon"
Tina: "Ik had steeds de neiging haar bij haar volledige naam te noemen. Die eerste week bleef ik Simone Kleinsma zeggen. Ze is een icoon en ik was ontzettend onder de indruk. Gelukkig bleek ze een heel leuk, gewoon mens en wende ik al snel", aldus Tina de Bruin, die Coosje speelt in de serie.

Bekijk hieronder een fragment van Kees & Co waarin baby Ben snel wordt weggegeven door z'n volle luier.

Kees & Co is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Kees & Co terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees &amp; Co</em>: <em>Tina de Bruin</em> vindt <em>Simone Kleinsma</em> een leuk mens Kees & Co trok zaterdagavond 769.000 kijkers. Simone Kleinsma, die Kees speelt, blijft in trek bij het publiek met haar grappige voorkomen. Ook Tina de Bruin, die dit seizoen voor het eerst in de RTL soap te zien is, zit goed in haar rol. "Ze is een icoon"Tina: "Ik had steeds de neiging haar bij haar volledige naam te noemen. Die eerste week bleef ik Simone Kleinsma zeggen. Ze is een icoon en ik was ontzettend onder de indruk. Gelukkig bleek ze een heel leuk, gewoon mens en wende ik al snel", aldus Tina de Bruin, die Coosje speelt in de serie. Bekijk hieronder een fragment van Kees & Co waarin baby Ben snel wordt weggegeven door z'n volle luier. Kees & Co is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Kees & Co terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kees & Co: Tina de Bruin vindt Simone Kleinsma een leuk mens
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kees & Co: Tina de Bruin vindt Simone Kleinsma een leuk mens of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV