Simone Kleinsma op première Hello Dolly: "Mijn stem was weg"

Simone Kleinsma op première Hello Dolly: "Mijn stem was weg"

Simone Kleinsma op première <em>Hello Dolly</em>: &quot;Mijn stem was weg&quot; De première van de musical Hello Dolly was even in gevaar vanwege stemproblemen van Simone Kleinsma maar die werden gelukkig op tijd overwonnen: "Het was heel spannend. Ik was zo blij dat ik hier stond. Het ging even minder, mijn stem was weg", aldus de actrice. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Zien: De feestelijke musical 'Hello Dolly!' ging in première Bekijk deze video » André van Duin vertelt over zware periode na het overlijden van zijn man Bekijk deze video »
TV :
Simone Kleinsma op première Hello Dolly: "Mijn stem was weg"

De première van de musical Hello Dolly was even in gevaar vanwege stemproblemen van Simone Kleinsma maar die werden gelukkig op tijd overwonnen: "Het was heel spannend. Ik was zo blij dat ik hier stond. Het ging even minder, mijn stem was weg", aldus de actrice. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simone Kleinsma op première Hello Dolly: "Mijn stem was weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV