Dwarse denkers begint maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden

Dwarse denkers begint maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden

<em>Dwarse denkers</em> begint maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden Vanaf vanavond (9 maart) is het nieuwe programma Dwarse denkers te zien op NPO 2. Ter gelegenheid van het thema van de Boekenweek, 'rebellen en dwarsdenkers', gaat Özcan Akyol in gesprek met een aantal eigenzinnige schrijvers. Lees hier bij welke schrijvers hij op bezoek gaat. Het nieuwe programma Dwarse denkers is van maandag 9 tot en met vrijdag 13 maart dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Dwarse denkers terugkijken bij Gids.tv. Özcan Akyol over zijn Boekenweekessay: "De grootste vijand van de literaire wereld is de literaire wereld" Bekijk deze video » Özcan Akyol in de clinch met Eva Jinek: "Jij zit altijd Donald Trump te bashen" Bekijk deze video »
TV :
Dwarse denkers begint maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden

Vanaf vanavond (9 maart) is het nieuwe programma Dwarse denkers te zien op NPO 2. Ter gelegenheid van het thema van de Boekenweek, 'rebellen en dwarsdenkers', gaat Özcan Akyol in gesprek met een aantal eigenzinnige schrijvers. Lees hier bij welke schrijvers hij op bezoek gaat.

Het nieuwe programma Dwarse denkers is van maandag 9 tot en met vrijdag 13 maart dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Dwarse denkers terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dwarse denkers begint maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV