All You Need Is Love: Remy kan eindelijk zijn ouders uit Oeganda weer omhelzen

All You Need Is Love: Remy kan eindelijk zijn ouders uit Oeganda weer omhelzen

Remy woont in Nederland maar mist zijn ouders uit Oeganda elke dag, vooral sinds het overlijden van zijn broer Samson. Gelukkig bestaat All You Need Is Love, want in dit programma is een hereniging van deze hechte familie mogelijk gemaakt en kunnen ze elkaar eindelijk weer in de armen sluiten.

Bekijk de ontroerende beelden van All You Need Is Love in de video hieronder.

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>All You Need Is Love</em>: Remy kan eindelijk zijn ouders uit Oeganda weer omhelzen Remy woont in Nederland maar mist zijn ouders uit Oeganda elke dag, vooral sinds het overlijden van zijn broer Samson. Gelukkig bestaat All You Need Is Love, want in dit programma is een hereniging van deze hechte familie mogelijk gemaakt en kunnen ze elkaar eindelijk weer in de armen sluiten. Bekijk ook All You Need Is Love: Lars ontmoet Tinder-date uit Mexico voor het eerst Bekijk deze video » Bekijk de ontroerende beelden van All You Need Is Love in de video hieronder. All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
TV :
All You Need Is Love: Remy kan eindelijk zijn ouders uit Oeganda weer omhelzen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op All You Need Is Love: Remy kan eindelijk zijn ouders uit Oeganda weer omhelzen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV