Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en RIVM over coronavirus

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en RIVM over coronavirus

Kijk hier LIVE naar de persconferentie van donderdag 12 maart van Mark Rutte en het RIVM.

Het kabinet heeft een crisisoverleg gehad over het coronavirus en premier Mark Rutte geeft daarover tekst en uitleg in een persconferentie, waarbij ook een woordvoerder van het RIVM aanwezig is. Hoe gaat de Nederlandse regering de coronacrisis aanpakken?

Aantal zieken loopt op
Inmiddels zijn er in Nederland 321 besmettingen geconstateerd. In totaal zijn er in ons land drie mensen overleden aan het coronavirus. Bij negentig personen wordt er nog onderzoek gedaan naar de herkomst van het virus.

Kijk hierboven de persconferentie van Mark Rutte en het RIVM terug.

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en RIVM over coronavirus Kijk hier LIVE naar de persconferentie van donderdag 12 maart van Mark Rutte en het RIVM. Het kabinet heeft een crisisoverleg gehad over het coronavirus en premier Mark Rutte geeft daarover tekst en uitleg in een persconferentie, waarbij ook een woordvoerder van het RIVM aanwezig is. Hoe gaat de Nederlandse regering de coronacrisis aanpakken? Aantal zieken loopt opInmiddels zijn er in Nederland 321 besmettingen geconstateerd. In totaal zijn er in ons land drie mensen overleden aan het coronavirus. Bij negentig personen wordt er nog onderzoek gedaan naar de herkomst van het virus. Kijk hierboven de persconferentie van Mark Rutte en het RIVM terug. Mark Rutte niet bang voor recessie door coronavirus: "We kunnen een stootje hebben" Bekijk deze video » Jeugdjournaal: lege scholen in Brabant door coronavirus, 10.000 kinderen thuis Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en RIVM over coronavirus
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte en RIVM over coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV