Vanavond in Op1: Alles over de MH17-rechtszaak, Gerben Bakker vertelt over Songfestival en meer

Vanavond in Op1: Alles over de MH17-rechtszaak, Gerben Bakker vertelt over Songfestival en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: Alles over de MH17-rechtszaak, <em>Gerben Bakker</em> vertelt over Songfestival en meer Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Op1 te zien, gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Gasten in Op1 van maandag 9 maart De beurzen gingen vandaag massaal onderuit. De handel op Wall Street werd zelfs stilgelegd. Marike Stellinga schuift aan bij Op1 over de financiële en economische gevolgen van het corona-virus en het olieconflict tussen Rusland en Saoedi-Arabië van afgelopen weekend. Wat betekent dit concreet? En wat gaan we ervan merken? Vandaag is het grootste en meest beladen Nederlandse strafproces ooit begonnen: de rechtszaak tegen de 4 MH17-verdachten. Persrechter Yolande Wijnnobel, nabestaande Robbert van Heijningen en rechtbankverslaggever Saskia Belleman waren aanwezig. Vanavond bij Op1 vertellen ze erover. Deze week is het tien jaar geleden dat D66-oprichter Hans van Mierlo overleed. Als godfather van de partij was hij zeer geliefd vanwege zijn uitstraling en welbespraaktheid, maar als minister stond hij ook bekend als weifelaar. Vanavond bij Op1 kijken zijn opvolgers Alexander Pechtold en Rob Jetten terug. Hoe bepalend is Van Mierlo voor hen geweest? De voorbereidingen voor het Songfestival 2020 in Rotterdam zijn in volle gang. Wat kunnen we allemaal verwachten? Vanavond bij Op1 is Head of Show Gerben Bakker te gast met een update over het Songfestival. Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Saskia Belleman onder de indruk bij MH17-proces: "Kon een speld horen vallen" Bekijk deze video » Ronald Molendijk onthult: "Afrojack zou vorig jaar naar Songfestival gaan" Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Alles over de MH17-rechtszaak, Gerben Bakker vertelt over Songfestival en meer

Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van Op1 te zien, gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven.

Gasten in Op1 van maandag 9 maart

  • De beurzen gingen vandaag massaal onderuit. De handel op Wall Street werd zelfs stilgelegd. Marike Stellinga schuift aan bij Op1 over de financiële en economische gevolgen van het corona-virus en het olieconflict tussen Rusland en Saoedi-Arabië van afgelopen weekend. Wat betekent dit concreet? En wat gaan we ervan merken?

  • Vandaag is het grootste en meest beladen Nederlandse strafproces ooit begonnen: de rechtszaak tegen de 4 MH17-verdachten. Persrechter Yolande Wijnnobel, nabestaande Robbert van Heijningen en rechtbankverslaggever Saskia Belleman waren aanwezig. Vanavond bij Op1 vertellen ze erover.

  • Deze week is het tien jaar geleden dat D66-oprichter Hans van Mierlo overleed. Als godfather van de partij was hij zeer geliefd vanwege zijn uitstraling en welbespraaktheid, maar als minister stond hij ook bekend als weifelaar. Vanavond bij Op1 kijken zijn opvolgers Alexander Pechtold en Rob Jetten terug. Hoe bepalend is Van Mierlo voor hen geweest?

  • De voorbereidingen voor het Songfestival 2020 in Rotterdam zijn in volle gang. Wat kunnen we allemaal verwachten? Vanavond bij Op1 is Head of Show Gerben Bakker te gast met een update over het Songfestival.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Alles over de MH17-rechtszaak, Gerben Bakker vertelt over Songfestival en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV