Hier zijn de Van Rossems in Leeuwarden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems in Leeuwarden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems in Leeuwarden gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems bezoeken de broers Maarten en Vincent de Friese hoofdstad Leeuwarden. Vanwege de gezondheid van Sis op het moment van de opnames kon zij niet mee. TorensDe broers Van Rossem bezoeken beeldbepalende torens van de stad, zoals de historische en scheve Oldehove en de moderne Achmeatoren, en vertellen de oude en nieuwe verhalen die daarbij horen. Er worden bijzondere gebouwencomplexen aangedaan, zoals de Blokhuispoort en het Provinciehuis. TaalDe stad heeft beroemdheden voortgebracht als de revolutionair Pieter Jelles Troelstra en de exotische danseres Mata Hari; ook zij krijgen een verbaal monumentje van de broers. Eigenlijk gaat maar één ding in Leeuwarden ze een beetje tegenstaan: de Friese taal die uiteraard overal te zien en te horen is. Sis van Rossem over Hier zijn de Van Rossems: 'Welke idioot maakt een programma met drie bejaarden?' Bekijk deze video » Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek Bekijk deze video »
Uitzending :
Hier zijn de Van Rossems (NTR)

In de laatste aflevering van Hier zijn de Van Rossems bezoeken de broers Maarten en Vincent de Friese hoofdstad Leeuwarden. Vanwege de gezondheid van Sis op het moment van de opnames kon zij niet mee.

Torens
De broers Van Rossem bezoeken beeldbepalende torens van de stad, zoals de historische en scheve Oldehove en de moderne Achmeatoren, en vertellen de oude en nieuwe verhalen die daarbij horen. Er worden bijzondere gebouwencomplexen aangedaan, zoals de Blokhuispoort en het Provinciehuis.

Taal
De stad heeft beroemdheden voortgebracht als de revolutionair Pieter Jelles Troelstra en de exotische danseres Mata Hari; ook zij krijgen een verbaal monumentje van de broers. Eigenlijk gaat maar één ding in Leeuwarden ze een beetje tegenstaan: de Friese taal die uiteraard overal te zien en te horen is.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hier zijn de Van Rossems (NTR) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV