Vin Diesel is blij met deze nieuwe acteurs in Fast & Furious 9

Vin Diesel is blij met deze nieuwe acteurs in Fast & Furious 9

In mei verschijnt de nieuwe Fast & Furious-film in de bioscoop. Het is alweer het negende avontuur met de race-auto's en de film heet daarom simpelweg F9. Hoofdrolspeler Vin Diesel is erg blij met de grote sterren die aan de cast zijn toegevoegd.

Dochter
En daarbij zitten zowel bekende actiehelden, zoals John Cena, als gerespecteerde actrices, zoals Helen Mirren en Charlize Theron. Verder zal ook rapsensatie Cardi B haar opwachting maken in de nieuwe Fast & Furious-film. Dat laatste heeft vooral te maken met een wens van de dochter van Vin Diesel: zij wilde Cardi B graag in de film zien.

F9 is vanaf 21 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Vin Diesel hieronder.

<em>Vin Diesel</em> is blij met deze nieuwe acteurs in <em>Fast &amp; Furious 9</em> In mei verschijnt de nieuwe Fast & Furious-film in de bioscoop. Het is alweer het negende avontuur met de race-auto's en de film heet daarom simpelweg F9. Hoofdrolspeler Vin Diesel is erg blij met de grote sterren die aan de cast zijn toegevoegd. Trailer Fast & Furious 9 Bekijk deze trailer » DochterEn daarbij zitten zowel bekende actiehelden, zoals John Cena, als gerespecteerde actrices, zoals Helen Mirren en Charlize Theron. Verder zal ook rapsensatie Cardi B haar opwachting maken in de nieuwe Fast & Furious-film. Dat laatste heeft vooral te maken met een wens van de dochter van Vin Diesel: zij wilde Cardi B graag in de film zien. F9 is vanaf 21 mei te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het gesprek van Jimmy Kimmel met Vin Diesel hieronder.
Film :
Vin Diesel is blij met deze nieuwe acteurs in Fast & Furious 9

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vin Diesel is blij met deze nieuwe acteurs in Fast & Furious 9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV