Martien Meiland slachtoffer van verborgen cameragrap in Wie het laatst lacht

Martien Meiland slachtoffer van verborgen cameragrap in Wie het laatst lacht

Komende vrijdag wordt er in het verborgen cameraprogramma Wie het laatst lacht, gepresenteerd door Wendy van Dijk, een bekende Nederlander in de maling genomen. Dat is niemand minder dan Martien Meiland, die door zijn dochter Maxime wordt belazerd.

Trouwen
Maxime Meiland is al moeder van een dochtertje, Claire, maar de vader is in geen velden of wegen meer te bekennen. In de nieuwe aflevering van Wie het laatst lacht is te zien hoe een Franse man haar een huwelijksaanzoek doet - in het bijzijn van vader Martien en moeder Erica. Maxime en de Fransman kunnen vervolgens niet van elkaar afblijven.

De aflevering van Wie het laatst lacht met Martien Meiland is op vrijdag 13 maart om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk de hilarische promo van de aflevering hieronder.

<em>Martien Meiland</em> slachtoffer van verborgen cameragrap in <em>Wie het laatst lacht</em> Komende vrijdag wordt er in het verborgen cameraprogramma Wie het laatst lacht, gepresenteerd door Wendy van Dijk, een bekende Nederlander in de maling genomen. Dat is niemand minder dan Martien Meiland, die door zijn dochter Maxime wordt belazerd. DWDD: Wendy van Dijk over Wie Het Laatst lacht Bekijk deze video » TrouwenMaxime Meiland is al moeder van een dochtertje, Claire, maar de vader is in geen velden of wegen meer te bekennen. In de nieuwe aflevering van Wie het laatst lacht is te zien hoe een Franse man haar een huwelijksaanzoek doet - in het bijzijn van vader Martien en moeder Erica. Maxime en de Fransman kunnen vervolgens niet van elkaar afblijven. De aflevering van Wie het laatst lacht met Martien Meiland is op vrijdag 13 maart om 20.30 uur te zien op SBS 6. Bekijk de hilarische promo van de aflevering hieronder.
TV :
Martien Meiland slachtoffer van verborgen cameragrap in Wie het laatst lacht
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland slachtoffer van verborgen cameragrap in Wie het laatst lacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV