Kijktip: Left Behind met Nicolas Cage dinsdag te zien bij RTL 7

Kijktip: Left Behind met Nicolas Cage dinsdag te zien bij RTL 7

Kijktip: <em>Left Behind</em> met <em>Nicolas Cage</em> dinsdag te zien bij RTL 7 In de film Left Behind is het het begin van de Apocalyps: het moment dat alle uitverkorenen op aarde opstijgen naar de hemel, zoals de regisseur Vic Armstrong dat schrijft. Terwijl dat gebeurt moet een piloot zijn vliegtuig veilig aan de grond zetten. Eigenlijk zou Rayford Steele, gespeeld door Nicolas Cage, thuisblijven om zijn verjaardag te vieren, maar hij heeft geen zin. Terwijl journalist Buck Williams, gespeeld door Chad Michael Murray, probeert uit te zoeken wat er in hemelsnaam aan de hand is, moet Ray zijn kist veilig aan de grond zien te krijgen. Bekijk hierboven de trailer van dramafilm Left Behind. Dinsdag 10 maart om 20:29 uur te zien op RTL 7. Bekijk ook Staatsbezoek Indonesië: Willem-Alexander en Máxima aangekomen in Jakarta Bekijk deze video » Video MH17-strafproces: Nabestaanden emotioneel bij voorlezen namen alle slachtoffers Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Left Behind met Nicolas Cage dinsdag te zien bij RTL 7

In de film Left Behind is het het begin van de Apocalyps: het moment dat alle uitverkorenen op aarde opstijgen naar de hemel, zoals de regisseur Vic Armstrong dat schrijft. Terwijl dat gebeurt moet een piloot zijn vliegtuig veilig aan de grond zetten. Eigenlijk zou Rayford Steele, gespeeld door Nicolas Cage, thuisblijven om zijn verjaardag te vieren, maar hij heeft geen zin.

Terwijl journalist Buck Williams, gespeeld door Chad Michael Murray, probeert uit te zoeken wat er in hemelsnaam aan de hand is, moet Ray zijn kist veilig aan de grond zien te krijgen.

Bekijk hierboven de trailer van dramafilm Left Behind. Dinsdag 10 maart om 20:29 uur te zien op RTL 7.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Left Behind met Nicolas Cage dinsdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV