DWDD: Vijftien dwarse Nederlandse schrijvers die de literatuur veranderden

DWDD: Vijftien dwarse Nederlandse schrijvers die de literatuur veranderden

<em>DWDD:</em> Vijftien dwarse Nederlandse schrijvers die de literatuur veranderden De Think Different-clip van Apple heeft veel series bij De Wereld Draait Door geïnspireerd. De rubriek keerde eenmalig terug. Midden in de Boekenweek, met als thema rebellen en dwarsdenkers, werden er vijftien dwarse schrijvers die de literatuur hebben veranderd. De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv. Boekenbal 2020: hoe rebels zijn de schrijvers? Bekijk deze video » Dwarse denkers begint maandag op NPO 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Talkshow :
DWDD: Vijftien dwarse Nederlandse schrijvers die de literatuur veranderden

De Think Different-clip van Apple heeft veel series bij De Wereld Draait Door geïnspireerd. De rubriek keerde eenmalig terug. Midden in de Boekenweek, met als thema rebellen en dwarsdenkers, werden er vijftien dwarse schrijvers die de literatuur hebben veranderd.

De Wereld Draait Door is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van De Wereld Draait Door terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op DWDD: Vijftien dwarse Nederlandse schrijvers die de literatuur veranderden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier