Actrice Angela Bassett verslikt zich in spoiler over Black Panther 2

Actrice Angela Bassett verslikt zich in spoiler over Black Panther 2

De Amerikaanse actrice Angela Bassett heeft al een imposante carrière achter de rug, maar haar grootste succes was waarschijnlijk Black Panther - hoewel ze daarin slechts een bijrol had. In gesprek met Jimmy Fallon komt er per ongeluk een spoiler over Black Panther 2 voorbij.

Kostuum
Fallon zegt namelijk dat Bassett hem backstage vertelde dat de makers hebben besloten om het kostuum van Black Panther te veranderen. Een belangrijk aspect van de film, en dus zegt Bassett dat ze dat in vertrouwen aan Fallon heeft verteld. De talkshowhost zegt vervolgens snel dat hij een grapje maakte, maar of dat ook echt zo is zien we pas in de zomer van 2022, wanneer Black Panther 2 verschijnt.

Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Angela Bassett hierboven.

Actrice <em>Angela Bassett</em> verslikt zich in spoiler over <em>Black Panther 2</em> De Amerikaanse actrice Angela Bassett heeft al een imposante carrière achter de rug, maar haar grootste succes was waarschijnlijk Black Panther - hoewel ze daarin slechts een bijrol had. In gesprek met Jimmy Fallon komt er per ongeluk een spoiler over Black Panther 2 voorbij. Trailer Black Panther Bekijk deze trailer » KostuumFallon zegt namelijk dat Bassett hem backstage vertelde dat de makers hebben besloten om het kostuum van Black Panther te veranderen. Een belangrijk aspect van de film, en dus zegt Bassett dat ze dat in vertrouwen aan Fallon heeft verteld. De talkshowhost zegt vervolgens snel dat hij een grapje maakte, maar of dat ook echt zo is zien we pas in de zomer van 2022, wanneer Black Panther 2 verschijnt. Bekijk het gesprek van Jimmy Fallon met Angela Bassett hierboven.
Entertainment :
Actrice Angela Bassett verslikt zich in spoiler over Black Panther 2
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Actrice Angela Bassett verslikt zich in spoiler over Black Panther 2 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV