Ambassadeur Pete Hoekstra verklaart Trumps inreisverbod: "Overleg was niet mogelijk"

Ambassadeur Pete Hoekstra verklaart Trumps inreisverbod: "Overleg was niet mogelijk"

Donald Trump choqueerde Europa gisteren door een algeheel inreisverbod aan te kondigen voor passagiers uit 26 Europese landen, waaronder Nederland. De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra legt in Jinek uit dat het zo plotseling gebeurde, omdat overleg niet mogelijk was.

Verschillende strategieën
Volgens Hoekstra kan Trump niet met elk Europees land afzonderlijk afspraken maken, want ieder land kiest voor een andere strategie bij de aanpak van het coronavirus. En dus besloot hij per direct een inreisverbod aan te kondigen voor de landen die het Schengen-akkoord voor vrij verkeer van personen hebben ondertekend.

UPDATE: de video is door RTL XL verwijderd. Wanneer deze weer beschikbaar komt, kun je hem bekijken op Gids.tv.

Bekijk het gesprek met Pete Hoekstra in Jinek hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Ambassadeur <em>Pete Hoekstra</em> verklaart Trumps inreisverbod: &quot;Overleg was niet mogelijk&quot; Donald Trump choqueerde Europa gisteren door een algeheel inreisverbod aan te kondigen voor passagiers uit 26 Europese landen, waaronder Nederland. De Amerikaanse ambassadeur Pete Hoekstra legt in Jinek uit dat het zo plotseling gebeurde, omdat overleg niet mogelijk was. Video: Amerikanen op Schiphol wanhopig door inreisverbod om corona: "Het is chaos" Bekijk deze video » Verschillende strategieënVolgens Hoekstra kan Trump niet met elk Europees land afzonderlijk afspraken maken, want ieder land kiest voor een andere strategie bij de aanpak van het coronavirus. En dus besloot hij per direct een inreisverbod aan te kondigen voor de landen die het Schengen-akkoord voor vrij verkeer van personen hebben ondertekend. UPDATE: de video is door RTL XL verwijderd. Wanneer deze weer beschikbaar komt, kun je hem bekijken op Gids.tv. Bekijk het gesprek met Pete Hoekstra in Jinek hieronder. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ambassadeur Pete Hoekstra verklaart Trumps inreisverbod: "Overleg was niet mogelijk"
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ambassadeur Pete Hoekstra verklaart Trumps inreisverbod: "Overleg was niet mogelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV