Gordon: "Ik kom met mijn eigen magazine"

Gordon: "Ik kom met mijn eigen magazine"

<em>Gordon</em>: &quot;Ik kom met mijn eigen magazine&quot; Gordon was deze week te gast bij de podcast van Yves Gijrath: Een-Tweetje met Yves. De entertainer vertelde daarin onder andere dat hij van plan is om met een eigen magazine te komen: "Ik was met Matthijs Vrieze, die het tijdschrift Gezond uitgeeft, aan het brainen over hoe mooi het zou zijn om in juli een magazine te maken over het afgelopen jaar." Paar keer per jaar?Dat jaar was nogal bewogen: Gordon maakte bekend verslaafd te zijn, ging een kliniek in en stopte volledig met drank en drugs. Genoeg om over te schrijven dus. Het hoeft overigens niet perse om een eenmalige editie te gaan: "Misschien is het zo succesvol dat je er drie of vier per jaar kunt maken." De voorlopige titel is G'ordon, zo laat hij weten. VerslavingWaar kunnen we zoal over gaan lezen? "Het gaat over de beste kuurreizen, over gezondheid maar ook over verslaving. Hoe moet je dat wel en niet aanpakken? Over wat mijn therapie precies heeft ingehouden. Het wordt heel mooi en voor mij is het heel belangrijk", aldus Heuckeroth. Beluister de hele podcast, waarin bovenstaand onderwerp na 2min30 besproken wordt, hierboven. Bekijk ook Gordon openhartig: "Slecht in mijn vel, leegte in mijn hart" Bekijk deze video » Gordon is op safari in Het Gooi Bekijk deze video » Gordon over verslaving: 'Het trieste was dat ik het alleen thuis gebruikte' Bekijk deze video »
Show :
Gordon: "Ik kom met mijn eigen magazine"

Gordon was deze week te gast bij de podcast van Yves Gijrath: Een-Tweetje met Yves. De entertainer vertelde daarin onder andere dat hij van plan is om met een eigen magazine te komen: "Ik was met Matthijs Vrieze, die het tijdschrift Gezond uitgeeft, aan het brainen over hoe mooi het zou zijn om in juli een magazine te maken over het afgelopen jaar."

Paar keer per jaar?
Dat jaar was nogal bewogen: Gordon maakte bekend verslaafd te zijn, ging een kliniek in en stopte volledig met drank en drugs. Genoeg om over te schrijven dus. Het hoeft overigens niet perse om een eenmalige editie te gaan: "Misschien is het zo succesvol dat je er drie of vier per jaar kunt maken." De voorlopige titel is G'ordon, zo laat hij weten.

Verslaving
Waar kunnen we zoal over gaan lezen? "Het gaat over de beste kuurreizen, over gezondheid maar ook over verslaving. Hoe moet je dat wel en niet aanpakken? Over wat mijn therapie precies heeft ingehouden. Het wordt heel mooi en voor mij is het heel belangrijk", aldus Heuckeroth. Beluister de hele podcast, waarin bovenstaand onderwerp na 2min30 besproken wordt, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon: "Ik kom met mijn eigen magazine" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV