Bekijk hele docu De vlucht van Ronnie over rapper Ronnie Flex

Bekijk hele docu De vlucht van Ronnie over rapper Ronnie Flex

De documentaire De vlucht van Ronnie, waarin Ronnie Flex een jaar lang werd gevolgd, heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien. Vooral zijn problemen met drugs - en dan met name wiet - waren schokkend om te zien. De hele documentaire is nu op internet te zien.

Cruciaal jaar
Voor Ronnie Flex was 2019 een cruciaal jaar, met vele hoogte- maar ook dieptepunten. Zo worstelt hij met het kersverse vaderschap, de druk om een nieuw album te maken, depressies en een drank- en drugsprobleem. In De vlucht van Ronnie is te zien hoe Flex zich door het jaar heen slaat, zonder filter.

Bekijk hieronder de volledige documentaire De vlucht van Ronnie.

Bekijk hele docu <em>De vlucht van Ronnie</em> over rapper Ronnie Flex De documentaire De vlucht van Ronnie, waarin Ronnie Flex een jaar lang werd gevolgd, heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien. Vooral zijn problemen met drugs - en dan met name wiet - waren schokkend om te zien. De hele documentaire is nu op internet te zien. Openhartige Ronnie Flex in Jinek: "Wietverslaving maakt me gek" Bekijk deze video » Dit is de nieuwe vriendin van Ronnie Flex: Demi de Boer Bekijk deze video » Cruciaal jaarVoor Ronnie Flex was 2019 een cruciaal jaar, met vele hoogte- maar ook dieptepunten. Zo worstelt hij met het kersverse vaderschap, de druk om een nieuw album te maken, depressies en een drank- en drugsprobleem. In De vlucht van Ronnie is te zien hoe Flex zich door het jaar heen slaat, zonder filter. Bekijk hieronder de volledige documentaire De vlucht van Ronnie.
TV :
Bekijk hele docu De vlucht van Ronnie over rapper Ronnie Flex
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele docu De vlucht van Ronnie over rapper Ronnie Flex of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV