Op1: Özcan Akyol vertelt over zijn keiharde essay tegen literaire wereld

Op1: Özcan Akyol vertelt over zijn keiharde essay tegen literaire wereld

Özcan Akyol heeft in zijn essay snoeihard uitgehaald naar de wereld van literatuur. “De literaire wereld is in-crowd en ons-kent-ons. Mensen van buitenaf kijken wel een beetje maar hebben er niet echt een mening over”, licht de schrijver toe bij Op1. Hij deed een poging om buitenstaanders erbij te betrekken, en dat is gelukt. Eus kreeg veel lof, maar ook kritiek.

Bekijk het fragment van Op1 in de video hieronder.

De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Özcan Akyol vertelt over zijn keiharde essay tegen literaire wereld Özcan Akyol heeft in zijn essay snoeihard uitgehaald naar de wereld van literatuur. “De literaire wereld is in-crowd en ons-kent-ons. Mensen van buitenaf kijken wel een beetje maar hebben er niet echt een mening over”, licht de schrijver toe bij Op1. Hij deed een poging om buitenstaanders erbij te betrekken, en dat is gelukt. Eus kreeg veel lof, maar ook kritiek. Bekijk ook Özcan Akyol in de clinch met Eva Jinek: "Jij zit altijd Donald Trump te bashen" Bekijk deze video » Bekijk het fragment van Op1 in de video hieronder. De talkshow Op1 is iedere werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Özcan Akyol vertelt over zijn keiharde essay tegen literaire wereld

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Özcan Akyol vertelt over zijn keiharde essay tegen literaire wereld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier