Deel 2 Nederlandse vrouw vanuit Italië: "Lange wachtrijen bij supermarkten, 1 km lang"

Deel 2 Nederlandse vrouw vanuit Italië: "Lange wachtrijen bij supermarkten, 1 km lang"

Deel 2 Nederlandse vrouw vanuit Italië: "Lange wachtrijen bij supermarkten, 1 km lang" Dit is Sandra Weverling vanuit Florence. In haar eerste video die viral gaat vertelt ze over de situatie in Italië en geeft ze de Nederlanders advies over het coronavirus dat zich nog steeds verspreidt: "Je moet echt binnen blijven." Video: Kabinet overlegt over sluiten scholen, inmiddels 6000 besmettingen Bekijk deze video » "Geen verjaardagsfeestjes"Sandra vertelt in de video dat je in Italië beslist niet naar buiten mag en dat je zelfs je hond binnen zijn of haar behoefte moet laten doen. Ze staat zelf buiten omdat ze een eigen paarden manege heeft. De vrouw zegt stellig: "Je moet echt binnen blijven. Ook de jongeren. Jullie jongeren brengen het over op de zwakkere. Jullie moeten binnen blijven, geen verjaardagsfeestjes, scholen moeten gewoon allemaal dicht, dat is de enigste manier", aldus de vrouw. "Lange wachtrijen"Bovendien vertelt Sandra dat de wachtrijen erg lang zijn bij de supermarkt: "Ik was half 6 m'n bed uit, ik stond 7 uur voor de deur en ik had nog maar 15 mensen voor me en ik ging er om 8 uur in. Om 8 uur was achter mij een rij tot 1 kilomter lang. Maar alles is er", vertelt ze. "Jullie kunnen geen afscheid nemen"Ook vertelt ze het verdrietige nieuws dat als iemand opgenomen wordt in het ziekenhuis, en het gaat niet goed met deze persoon er geen familie langs mag komen: "Als mensen in het ziekenhuis opgenomen moeten worden, stuur ze een iPad mee. Zodat ze contact met jullie kunnen hebben, als ze eenmaal opgenomen zijn. Als het slechter gaat dan kunnen jullie er niet meer bij. Dat is de harde waarheid. Jullie kunnen geen gedag meer zeggen tegen jullie familieleden. Die tablet wordt jullie laatste afscheid", dat is wat de verpleging in Italië aangeeft. _Bekijk de tweede video van Sandra hierboven, en de eerste hieronder: Bekijk ook Video: Nederlandse vrouw vanuit Italië geeft tips over corona: "Maak jullie borst maar nat" Bekijk deze video »

Dit is Sandra Weverling vanuit Florence. In haar eerste video die viral gaat vertelt ze over de situatie in Italië en geeft ze de Nederlanders advies over het coronavirus dat zich nog steeds verspreidt: "Je moet echt binnen blijven."

"Geen verjaardagsfeestjes"
Sandra vertelt in de video dat je in Italië beslist niet naar buiten mag en dat je zelfs je hond binnen zijn of haar behoefte moet laten doen. Ze staat zelf buiten omdat ze een eigen paarden manege heeft. De vrouw zegt stellig: "Je moet echt binnen blijven. Ook de jongeren. Jullie jongeren brengen het over op de zwakkere. Jullie moeten binnen blijven, geen verjaardagsfeestjes, scholen moeten gewoon allemaal dicht, dat is de enigste manier", aldus de vrouw.

"Lange wachtrijen"
Bovendien vertelt Sandra dat de wachtrijen erg lang zijn bij de supermarkt: "Ik was half 6 m'n bed uit, ik stond 7 uur voor de deur en ik had nog maar 15 mensen voor me en ik ging er om 8 uur in. Om 8 uur was achter mij een rij tot 1 kilomter lang. Maar alles is er", vertelt ze.

"Jullie kunnen geen afscheid nemen"
Ook vertelt ze het verdrietige nieuws dat als iemand opgenomen wordt in het ziekenhuis, en het gaat niet goed met deze persoon er geen familie langs mag komen: "Als mensen in het ziekenhuis opgenomen moeten worden, stuur ze een iPad mee. Zodat ze contact met jullie kunnen hebben, als ze eenmaal opgenomen zijn. Als het slechter gaat dan kunnen jullie er niet meer bij. Dat is de harde waarheid. Jullie kunnen geen gedag meer zeggen tegen jullie familieleden. Die tablet wordt jullie laatste afscheid", dat is wat de verpleging in Italië aangeeft.

_Bekijk de tweede video van Sandra hierboven, en de eerste hieronder:


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deel 2 Nederlandse vrouw vanuit Italië: "Lange wachtrijen bij supermarkten, 1 km lang" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier