Video: Ondanks coronavirus gaan gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk door

Video: Ondanks coronavirus gaan gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk door

Video: Ondanks <em>coronavirus</em> gaan <em>gemeenteraadsverkiezingen</em> in Frankrijk door Musea, winkels en restaurants in Frankrijk zijn gesloten maar de gemeenteraadsverkiezingen gaan gewoon door. De Franse president Marcon heeft zondag 15 maart samen met zijn vrouw gestemd.... 4500 inwoners besmetVoor het stemmen desinfecteerde het paar hun handen. Het uitstellen van de verkiezingen zou volgens de president ondemocratisch zijn. In Frankrijk zijn inmiddels 4500 inwoners besmet met het virus en zijn er 91 aan overleden. In Nederland is het aantal besmettingen opgelopen tot 6000. Bekijk hierboven de video van Het AD over de gemeenteraadsverziekingen in Frankrijk. Bekijk ook Deel 2 Nederlandse vrouw vanuit Italië: "Lange wachtrijen bij supermarkten, 1 km lang" Bekijk deze video » Coronavirus: Correspondent Mustafa Marghadi deelt leuke beelden vanaf z'n balkon Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Ondanks coronavirus gaan gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk door

Musea, winkels en restaurants in Frankrijk zijn gesloten maar de gemeenteraadsverkiezingen gaan gewoon door. De Franse president Marcon heeft zondag 15 maart samen met zijn vrouw gestemd....

4500 inwoners besmet
Voor het stemmen desinfecteerde het paar hun handen. Het uitstellen van de verkiezingen zou volgens de president ondemocratisch zijn. In Frankrijk zijn inmiddels 4500 inwoners besmet met het virus en zijn er 91 aan overleden. In Nederland is het aantal besmettingen opgelopen tot 6000.

Bekijk hierboven de video van Het AD over de gemeenteraadsverziekingen in Frankrijk.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Ondanks coronavirus gaan gemeenteraadsverkiezingen in Frankrijk door of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV