Briljant!

Briljant!
Terug: Briljant!

Briljant! Na slechts één uitzending werd het programma Briljant! in maart uit het schema van RTL 4 gehaald. De komende weken is de rest van het seizoen elke woensdag om 20:30 uur te zien. PitchenIn Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Zij beoordelen de ideeën op haalbaarheid, originaliteit en presentatie. GeldprijsPresentator John Williams is elke week op een andere locatie waar innovatieve denkers hun uitvindingen en oplossingen voor maatschappelijke problemen presenteren. Aan het eind van elke aflevering wordt het briljantste concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10 duizend euro. KweekvleesburgersIn Briljant komen onder andere kweekvleesburgers, apps voor het upcyclen van tweedehands kleding, natuurlijke batterijen voor pacemakers en dynamostroken op de snelweg voorbij.
Uitzending :
Briljant! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Na slechts één uitzending werd het programma Briljant! in maart uit het schema van RTL 4 gehaald. De komende weken is de rest van het seizoen elke woensdag om 20:30 uur te zien.

Pitchen
In Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Zij beoordelen de ideeën op haalbaarheid, originaliteit en presentatie.

Geldprijs
Presentator John Williams is elke week op een andere locatie waar innovatieve denkers hun uitvindingen en oplossingen voor maatschappelijke problemen presenteren. Aan het eind van elke aflevering wordt het briljantste concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10 duizend euro.

Kweekvleesburgers
In Briljant komen onder andere kweekvleesburgers, apps voor het upcyclen van tweedehands kleding, natuurlijke batterijen voor pacemakers en dynamostroken op de snelweg voorbij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Briljant!
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Briljant! gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV