Doventolk beeldt 'hamsteren' uit en gaat viral: bekijk de video

Doventolk beeldt 'hamsteren' uit en gaat viral: bekijk de video

Een video waarop te zien is hoe doventolk Irma Sluis het woord 'hamsteren' uitbeeldt, gaat momenteel viral op sociale media. Sinds een week staat er een doventolk op het podium bij de belangrijke persconferenties over de uitbraak van het coronavirus en dat is veel mensen blijkbaar niet ontgaan. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Daaronder zie je de reactie van Claudia de Breij. Peter R. de Vries lijkt overigens vergeten te zijn, dat hij had moeten hamsteren en is in de problemen gekomen.

<em>Doventolk</em> beeldt 'hamsteren' uit en gaat viral: bekijk de video Een video waarop te zien is hoe doventolk Irma Sluis het woord 'hamsteren' uitbeeldt, gaat momenteel viral op sociale media. Sinds een week staat er een doventolk op het podium bij de belangrijke persconferenties over de uitbraak van het coronavirus en dat is veel mensen blijkbaar niet ontgaan. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Daaronder zie je de reactie van Claudia de Breij. Peter R. de Vries lijkt overigens vergeten te zijn, dat hij had moeten hamsteren en is in de problemen gekomen. Bekijk ook Gebarentolk Irma hoest erop los tijdens persconferentie over nieuwe maatregelen Bekijk deze video » Irma reageert op gehoest tijdens persconferentie: "Niet ziek, had steekje in de keel" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Doventolk beeldt 'hamsteren' uit en gaat viral: bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV