Goed Voor Elkaar bij Stichting Ambulancewens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Goed Voor Elkaar bij Stichting Ambulancewens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Goed Voor Elkaar bij Stichting Ambulancewens gemist? Bekijk hier de hele uitzending Update: deze uitzending komt op 17 maart te vervallen. Deze week loopt Frans Bauer een dag mee met de mensen van het Gezinshuis Zwaagdijk en die van Stichting Ambulancewens. Laatste wensenIn het gezinshuis staan Joke en Erik 24 uur per dag klaar voor jonge mannen met een beperking. Ook ontmoet Frans Kees, die er met zijn stichting voor zorgt dat laatste wensen in vervulling gaan. GoedsFrans Bauer ontmoet in Goed Voor Elkaar mensen die iets goeds doen voor onze samenleving. Vrijwilligers of mensen die gekozen hebben voor een beroep waarin zij iets kunnen betekenen voor een ander. Mensen die vaak zonder dat ze het zelf door hebben het verschil maken. DankbaarHij loopt een dag mee om te kijken wat het werkt inhoudt, maar Frans hoort ook de verhalen van de mensen die hen zo ontzettend dankbaar zijn. Samen verrassen ze deze onmisbare personen en geven ze de waardering waar ze zelf nooit om zouden vragen. Goed voor elkaar gemist? Emotionele verrassing voor verkeerspolitie Rotterdam Bekijk deze video » Emotionele beelden Goed Voor Elkaar: Arts wordt bedankt voor redden van leven Bekijk deze video »
Uitzending :
Frans Bauer: Goed Voor Elkaar

Update: deze uitzending komt op 17 maart te vervallen.

Deze week loopt Frans Bauer een dag mee met de mensen van het Gezinshuis Zwaagdijk en die van Stichting Ambulancewens.

Laatste wensen
In het gezinshuis staan Joke en Erik 24 uur per dag klaar voor jonge mannen met een beperking. Ook ontmoet Frans Kees, die er met zijn stichting voor zorgt dat laatste wensen in vervulling gaan.

Goeds
Frans Bauer ontmoet in Goed Voor Elkaar mensen die iets goeds doen voor onze samenleving. Vrijwilligers of mensen die gekozen hebben voor een beroep waarin zij iets kunnen betekenen voor een ander. Mensen die vaak zonder dat ze het zelf door hebben het verschil maken.

Dankbaar
Hij loopt een dag mee om te kijken wat het werkt inhoudt, maar Frans hoort ook de verhalen van de mensen die hen zo ontzettend dankbaar zijn. Samen verrassen ze deze onmisbare personen en geven ze de waardering waar ze zelf nooit om zouden vragen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frans Bauer: Goed Voor Elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier