Jinek: jongeren in actie om anderen te helpen tijdens coronacrisis

Jinek: jongeren in actie om anderen te helpen tijdens coronacrisis

<em>Jinek</em>: jongeren in actie om anderen te helpen tijdens coronacrisis Naut van Teeseling en Thijs de Jongh zijn de initiatiefnemers van de website gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl, waarmee ze anderen willen helpen tijdens de coronacrisis. Ze praten erover met Eva Jinek: "Normaal is de drempel best wel hoog om mensen te helpen maar op deze manier komt de mogelijkheid naar je toe. Inmiddels hebben zich al 27.000 vrijwilligers aangemeld. Het is ongelofelijk." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. Bekijk ook Albert Heijn: "Het is bij ons echt crisis, mensen blijven hamsteren" Bekijk deze video » Jinek gemist? "Verspreiding corona gaat hard: verdubbelt in vijf dagen" Bekijk deze video »
TV :
Jinek: jongeren in actie om anderen te helpen tijdens coronacrisis

Naut van Teeseling en Thijs de Jongh zijn de initiatiefnemers van de website gewoonmensendiemensenwillenhelpen.nl, waarmee ze anderen willen helpen tijdens de coronacrisis. Ze praten erover met Eva Jinek: "Normaal is de drempel best wel hoog om mensen te helpen maar op deze manier komt de mogelijkheid naar je toe. Inmiddels hebben zich al 27.000 vrijwilligers aangemeld. Het is ongelofelijk." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: jongeren in actie om anderen te helpen tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV