LIVE: lege stranden in Spanje vanwege verbod Coronacrisis

LIVE: lege stranden in Spanje vanwege verbod Coronacrisis

LIVE: lege stranden in Spanje vanwege verbod Coronacrisis Op de stranden van de Canarische Eilanden liggen normaalgesproken de nodige mensen van de zon te genieten. Alles is momenteel echter anders, vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Spanje heeft mensen zelfs verboden om het strand nog op te gaan vanwege de lockdown waarin het land zich momenteel bevindt. Bekijk hierboven LIVE beelden van het strand op Lanzarote. Bekijk ook LIVE: lege straten Venetië (Italië) vanwege Coronavirus Bekijk deze video » Coronavirus brengt Amsterdam tot stilstand: bekijk LIVE beelden vanaf de Dam Bekijk deze video »
Live :
LIVE: lege stranden in Spanje vanwege verbod Coronacrisis

Op de stranden van de Canarische Eilanden liggen normaalgesproken de nodige mensen van de zon te genieten. Alles is momenteel echter anders, vanwege de uitbraak van het Coronavirus. Spanje heeft mensen zelfs verboden om het strand nog op te gaan vanwege de lockdown waarin het land zich momenteel bevindt. Bekijk hierboven LIVE beelden van het strand op Lanzarote.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LIVE: lege stranden in Spanje vanwege verbod Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV