Zien: emotionele Sylvie Meis over wat Coronacrisis met haar doet

Zien: emotionele Sylvie Meis over wat Coronacrisis met haar doet

Zien: emotionele Sylvie Meis over wat <em>Coronacrisis</em> met haar doet Sylvie Meis is van slag vanwege de Coronacrisis en laat zich van een bijzonder openhartige kant zien in een video die ze vandaag deelde: "Ik denk aan hoe we praten over de ziekte, dat alleen oude mensen en mensen met gezondheidsproblemen het krijgen. Toen dacht ik aan 10 jaar geleden, toen ik kanker en had en chemotherapie onderging." EmotioneelZe vervolgt en raakt emotioneel: "Op dat moment zou ik ik zo'n persoon geweest zijn, iemand die zich in een een risicogroep bevond. Dan had ik in een groep gezeten die een grote kans op overlijden had." Meis hoopt dat we in deze lastige tijd elkaar zoveel mogelijk helpen omdat we het samen moeten doen. Ze besluit: "Ik hoop dat ik iets goed doe door dit te posten. Het is namelijk erg eng voor me om zo open te zijn." Bekijk haar hele video hierboven. Bekijk ook Sylvie Meis haalt keihard uit naar RTL Boulevard: "Fake News" Bekijk deze video »
Show :
Zien: emotionele Sylvie Meis over wat Coronacrisis met haar doet

Sylvie Meis is van slag vanwege de Coronacrisis en laat zich van een bijzonder openhartige kant zien in een video die ze vandaag deelde: "Ik denk aan hoe we praten over de ziekte, dat alleen oude mensen en mensen met gezondheidsproblemen het krijgen. Toen dacht ik aan 10 jaar geleden, toen ik kanker en had en chemotherapie onderging."

Emotioneel
Ze vervolgt en raakt emotioneel: "Op dat moment zou ik ik zo'n persoon geweest zijn, iemand die zich in een een risicogroep bevond. Dan had ik in een groep gezeten die een grote kans op overlijden had." Meis hoopt dat we in deze lastige tijd elkaar zoveel mogelijk helpen omdat we het samen moeten doen. Ze besluit: "Ik hoop dat ik iets goed doe door dit te posten. Het is namelijk erg eng voor me om zo open te zijn." Bekijk haar hele video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: emotionele Sylvie Meis over wat Coronacrisis met haar doet of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV