Kijk LIVE naar persconferentie ministers Wiebes, Koolmees en Hoekstra

Kijk LIVE naar persconferentie ministers Wiebes, Koolmees en Hoekstra

Hier kun je de persconferentie van 17 maart terugkijken over noodmaatregelen voor het bedrijfsleven.

Vanmiddag overlegt het kabinet over het pakket aan steunmaatregelen dat ze aan het bedrijfsleven willen presenteren om de schade die het coronavirus aanricht te beteugelen. Na afloop worden de plannen in een persconferentie uiteengezet door de drie betrokken ministers.

Zzp'ers
Bij de persconferentie zullen de ministers Eric Wiebes (Economische Zaken), Wouter Koolmees (Sociale Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiën) het woord voeren. Zij zullen ook ingaan op de moeilijke situatie waarin veel zzp'ers zich momenteel bevinden en uitleggen wat het kabinet wil doen om hen te helpen.

Kijk hierboven op dinsdag 17 maart rond 18.30 uur naar de persconferentie van het kabinet over de steunmaatregelen voor het bedrijfsleven. Hieronder zie je in een video hoe RTL Z anderhalve maand geleden probeerde te voorspellen wat de economische gevolgen van het coronavirus zullen zijn.

Kijk LIVE naar persconferentie ministers Wiebes, Koolmees en Hoekstra Hier kun je de persconferentie van 17 maart terugkijken over noodmaatregelen voor het bedrijfsleven. Vanmiddag overlegt het kabinet over het pakket aan steunmaatregelen dat ze aan het bedrijfsleven willen presenteren om de schade die het coronavirus aanricht te beteugelen. Na afloop worden de plannen in een persconferentie uiteengezet door de drie betrokken ministers. Terugkijken: persconferentie nieuwe corona-maatregelen ministers Bruins & Slob Bekijk deze video » Zzp'ersBij de persconferentie zullen de ministers Eric Wiebes (Economische Zaken), Wouter Koolmees (Sociale Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiën) het woord voeren. Zij zullen ook ingaan op de moeilijke situatie waarin veel zzp'ers zich momenteel bevinden en uitleggen wat het kabinet wil doen om hen te helpen. Kijk hierboven op dinsdag 17 maart rond 18.30 uur naar de persconferentie van het kabinet over de steunmaatregelen voor het bedrijfsleven. Hieronder zie je in een video hoe RTL Z anderhalve maand geleden probeerde te voorspellen wat de economische gevolgen van het coronavirus zullen zijn.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie ministers Wiebes, Koolmees en Hoekstra
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie ministers Wiebes, Koolmees en Hoekstra of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV