Ellie Lust strijdt in slotaflevering Ellie op Patrouille tegen misdaad in Cambodja

Ellie Lust strijdt in slotaflevering Ellie op Patrouille tegen misdaad in Cambodja

Ellie Lust strijdt in slotaflevering <em>Ellie op Patrouille</em> tegen misdaad in Cambodja Vanavond (dinsdag 17 maart) is de slotaflevering van Ellie op Patrouille te zien op NPO 1. Hierin gaat de onverschrokken Ellie Lust zonder angst de misdaad in Cambodja te lijf - soms met gevaar voor eigen leven. Ook deze week belandt ze in de nodige hachelijke situaties, zoals te zien is in de promo hierboven. De laatste aflevering van Ellie op Patrouille is op dinsdag 17 maart om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie op Patrouille terugkijken bij Gids.tv. Ellie Lust komt met schokkend nieuw seizoen Ellie op patrouille: "Hij leeft nog!" Bekijk deze video » Ellie Lust over nieuw seizoen Ellie op patrouille: "Soms moet ik een vuurwapen dragen" Bekijk deze video »
TV :
Ellie Lust strijdt in slotaflevering Ellie op Patrouille tegen misdaad in Cambodja

Vanavond (dinsdag 17 maart) is de slotaflevering van Ellie op Patrouille te zien op NPO 1. Hierin gaat de onverschrokken Ellie Lust zonder angst de misdaad in Cambodja te lijf - soms met gevaar voor eigen leven. Ook deze week belandt ze in de nodige hachelijke situaties, zoals te zien is in de promo hierboven.

De laatste aflevering van Ellie op Patrouille is op dinsdag 17 maart om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Ellie op Patrouille terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ellie Lust strijdt in slotaflevering Ellie op Patrouille tegen misdaad in Cambodja of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV