Terugkijken: Persconferentie ministers Wiebes, Koolmees, Hoekstra over Corona-maatregelen bedrijven

Terugkijken: Persconferentie ministers Wiebes, Koolmees, Hoekstra over Corona-maatregelen bedrijven

Terugkijken: Persconferentie ministers Wiebes, Koolmees, Hoekstra over Corona-maatregelen bedrijven Het kabinet heeft vandaag een pakket aan economische maatregelen gepresenteerd om het bedrijfsleven te steunen. Het Coronavirus brengt heel wat teweeg in deze sector en daarom kwam een aantal ministers met een pakket aan noodmaatregelen om bedrijven en zzp’ers de nodige steun te bieden. Kan Kabinet voorkomen dat veel bedrijven omvallen?Eerder vandaag heeft het Kabinet over dit pakket gediscussieerd, dit werd om 18.30 uur tijdens een live persconferentie gepresenteerd. Ministers Eric Wiebes (Economische Zaken), Wouter Koolmees (Sociale Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiën) voerden het woord. Zij lieten weten wat zij bijvoorbeeld op financieel gebied gaan doen voor bedrijven en zelfstandigen die het door de Coronacrisis erg zwaar hebben. Om te voorkomen dat mensen worden ontslagen en bedrijven omvallen. Hiervoor worden miljarden euro’s ingezet. In de video hierboven kun je de persconferentie van het kabinet over de steunmaatregelen voor het bedrijfsleven terugkijken. Terugkijken: Toespraak premier Mark Rutte: ''Veel Nederlanders zullen besmet raken met corona'' Bekijk deze video » BREAKING: Euro 2020 verplaatst naar 2021 Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: Persconferentie ministers Wiebes, Koolmees, Hoekstra over Corona-maatregelen bedrijven

Het kabinet heeft vandaag een pakket aan economische maatregelen gepresenteerd om het bedrijfsleven te steunen. Het Coronavirus brengt heel wat teweeg in deze sector en daarom kwam een aantal ministers met een pakket aan noodmaatregelen om bedrijven en zzp’ers de nodige steun te bieden.

Kan Kabinet voorkomen dat veel bedrijven omvallen?
Eerder vandaag heeft het Kabinet over dit pakket gediscussieerd, dit werd om 18.30 uur tijdens een live persconferentie gepresenteerd. Ministers Eric Wiebes (Economische Zaken), Wouter Koolmees (Sociale Zaken) en Wopke Hoekstra (Financiën) voerden het woord. Zij lieten weten wat zij bijvoorbeeld op financieel gebied gaan doen voor bedrijven en zelfstandigen die het door de Coronacrisis erg zwaar hebben. Om te voorkomen dat mensen worden ontslagen en bedrijven omvallen. Hiervoor worden miljarden euro’s ingezet.

In de video hierboven kun je de persconferentie van het kabinet over de steunmaatregelen voor het bedrijfsleven terugkijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Persconferentie ministers Wiebes, Koolmees, Hoekstra over Corona-maatregelen bedrijven of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV