NPO start met Troost TV: Nostalgische programma’s herhaald tijdens Coronacrisis

NPO start met Troost TV: Nostalgische programma’s herhaald tijdens Coronacrisis

Paul Haenen komt in De Wereld Draait Door met het idee voor Troost TV, televisie die in deze tijd van Coronacrisis troost geeft. Herhalingen van nostalgische programma’s of bijvoorbeeld een legendarische tenniswedstrijd, om de kijkers iets positiefs te geven.

Herhalingen starten vanavond
De NPO is ook enthousiast over dit idee en daarom mag DWDD dit idee vanavond vanaf 23.00 uur uitvoeren op NPO 3. De eerste uitzending is Love Letters, met goedkeuring van Linda de Mol. Troost TV wordt uitgebreid besproken met Paul Haenen en Humberto Tan aan tafel bij DWDD.

Bekijk de video van DWDD over Troost TV hieronder.

NPO start met <em>Troost TV</em>: Nostalgische programma’s herhaald tijdens <em>Coronacrisis</em> Paul Haenen komt in De Wereld Draait Door met het idee voor Troost TV, televisie die in deze tijd van Coronacrisis troost geeft. Herhalingen van nostalgische programma’s of bijvoorbeeld een legendarische tenniswedstrijd, om de kijkers iets positiefs te geven. Herhalingen starten vanavondDe NPO is ook enthousiast over dit idee en daarom mag DWDD dit idee vanavond vanaf 23.00 uur uitvoeren op NPO 3. De eerste uitzending is Love Letters, met goedkeuring van Linda de Mol. Troost TV wordt uitgebreid besproken met Paul Haenen en Humberto Tan aan tafel bij DWDD. Bekijk ook DWDD: Linda de Mol steunt Paul Haenen’s idee voor Troost TV in crisistijd Bekijk deze video » Bekijk de video van DWDD over Troost TV hieronder.
TV :
NPO start met Troost TV: Nostalgische programma’s herhaald tijdens Coronacrisis
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NPO start met Troost TV: Nostalgische programma’s herhaald tijdens Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV