Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus

Kijk hierboven op woensdag 18 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus.

Het coronavirus legt het bedrijfsleven stil en dat betekent dat ook de Tweede Kamer deze week grotendeels leeg blijft. Vanmiddag staat het enige debat van deze week op het programma en dat zal vanzelfsprekend gaan over het coronavirus en de bijbehorende crisis.

Maatregelen
Tijdens het debat zullen de stevige steunmaatregelen voor het bedrijfsleven die het kabinet gisteren aankondigde aan bod komen, evenals de 'sociale maatregelen' die het kabinet al eerder heeft getroffen. Ook zullen diverse partijen waarschijnlijk willen weten wat de volgende stappen zullen zijn: komt er toch een lockdown, of wordt dat afgewend?

Kijk hierboven op woensdag 18 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus. Hieronder kun je het debat over het coronavirus van afgelopen vrijdag (13 maart) terugkijken.

Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus Kijk hierboven op woensdag 18 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus. Het coronavirus legt het bedrijfsleven stil en dat betekent dat ook de Tweede Kamer deze week grotendeels leeg blijft. Vanmiddag staat het enige debat van deze week op het programma en dat zal vanzelfsprekend gaan over het coronavirus en de bijbehorende crisis. Terugkijken: persconferentie nieuwe corona-maatregelen ministers Bruins & Slob Bekijk deze video » MaatregelenTijdens het debat zullen de stevige steunmaatregelen voor het bedrijfsleven die het kabinet gisteren aankondigde aan bod komen, evenals de 'sociale maatregelen' die het kabinet al eerder heeft getroffen. Ook zullen diverse partijen waarschijnlijk willen weten wat de volgende stappen zullen zijn: komt er toch een lockdown, of wordt dat afgewend? Kijk hierboven op woensdag 18 maart vanaf 13.00 uur LIVE naar het debat van de Tweede Kamer over het coronavirus. Hieronder kun je het debat over het coronavirus van afgelopen vrijdag (13 maart) terugkijken.
Live :
Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat Tweede Kamer over coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV