Video: Bewoners Big Brother Duitsland in shock door nieuws Coronacrisis

Video: Bewoners Big Brother Duitsland in shock door nieuws Coronacrisis

Video: Bewoners <em>Big Brother</em> Duitsland in shock door nieuws <em>Coronacrisis</em> In Duitsland had nog een aantal inwoners geen enkel idee dat de wereld momenteel wordt geteisterd door het Coronavirus. Daar wordt namelijk nog het tv-programma Big Brother uitgezonden, waarbij mensen met camera’s worden gevolgd terwijl ze zijn afgesloten van de buitenwereld. Bewoners zijn in shockDaardoor wisten zij niets van wat er in de wereld momenteel allemaal gaande is tijdens deze Coronacrisis. De programmamakers hebben bij hoge uitzondering besloten om de Big Brother-bewoners toch op de hoogte te brengen van het Coronanieuws. En de bewoners zijn in shock… Bekijk de video waarin de Big Brother-bewoners het nieuws te horen krijgen over de Coronacrisis hierboven. Brabantse Erp zwaar getroffen door corona: vier doden Bekijk deze video » Viroloog Jaap Goudsmit pleit in Op1 voor een ander soort coronatest Bekijk deze video »
TV :
Video: Bewoners Big Brother Duitsland in shock door nieuws Coronacrisis

In Duitsland had nog een aantal inwoners geen enkel idee dat de wereld momenteel wordt geteisterd door het Coronavirus. Daar wordt namelijk nog het tv-programma Big Brother uitgezonden, waarbij mensen met camera’s worden gevolgd terwijl ze zijn afgesloten van de buitenwereld.

Bewoners zijn in shock
Daardoor wisten zij niets van wat er in de wereld momenteel allemaal gaande is tijdens deze Coronacrisis. De programmamakers hebben bij hoge uitzondering besloten om de Big Brother-bewoners toch op de hoogte te brengen van het Coronanieuws. En de bewoners zijn in shock…

Bekijk de video waarin de Big Brother-bewoners het nieuws te horen krijgen over de Coronacrisis hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Bewoners Big Brother Duitsland in shock door nieuws Coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV