Goedemorgen Nederland: pas op voor nepnieuws over coronavirus

Goedemorgen Nederland: pas op voor nepnieuws over coronavirus

<em>Goedemorgen Nederland</em>: pas op voor nepnieuws over coronavirus Het coronavirus is een uitgelezen kans voor mensen om nepnieuws de wereld in te helpen. Iets waar we voor op moeten passen, vindt ook nepnieuws-specialist Peter Burger. Volgens hem zijn het hele kwalijke kwajongensstreken: "Het zijn hele foute, zieke grappen, maar ook - met goede bedoelingen - gezondheidsadvies dat niet klopt." Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Jinek gemist? Kajsa Ollongren over nepnieuws Bekijk deze video » Defensie onderzoekt hoe nepnieuws kan worden ingezet in eigen voordeel Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: pas op voor nepnieuws over coronavirus

Het coronavirus is een uitgelezen kans voor mensen om nepnieuws de wereld in te helpen. Iets waar we voor op moeten passen, vindt ook nepnieuws-specialist Peter Burger. Volgens hem zijn het hele kwalijke kwajongensstreken: "Het zijn hele foute, zieke grappen, maar ook - met goede bedoelingen - gezondheidsadvies dat niet klopt."

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: pas op voor nepnieuws over coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV