Kijk LIVE naar persconferentie kabinet over coronacrisis

Kijk LIVE naar persconferentie kabinet over coronacrisis

De persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge is afgelopen. Je kunt de video van de persconferentie van 19 maart terugkijken bij Gids.tv.

Op de dag dat minister Bruno Bruins van Medische Zorg heeft aangekondigd af te treden, komt het kabinet opnieuw met een persconferentie over de coronacrisis. Welke onderwerpen hier precies aan bod komen, is nog niet bekend.


Bekijk ook


Nieuwe maatregelen?
Wellicht kiest het kabinet ervoor om, na een nieuw overleg met het RIVM, voor nóg strengere maatregelen te kiezen. Komt er dan toch een lockdown, waar gisteren (18 maart) onder meer de PVV en Forum voor Democratie voor pleitten? Ook wordt er wellicht ingegaan op de situatie rond minister Bruins, die gisteravond flauwviel in de Tweede Kamer.

Kijk hierboven op donderdag 19 maart vanaf +/- 18.30 uur LIVE naar de persconferentie van het kabinet over de coronacrisis. Hieronder kun je de persconferentie van de ministers Koolmees, Hoekstra en Wiebes over de steunmaatregelen voor bedrijven terugkijken.

Kijk LIVE naar persconferentie kabinet over coronacrisis De persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge is afgelopen. Je kunt de video van de persconferentie van 19 maart terugkijken bij Gids.tv. Op de dag dat minister Bruno Bruins van Medische Zorg heeft aangekondigd af te treden, komt het kabinet opnieuw met een persconferentie over de coronacrisis. Welke onderwerpen hier precies aan bod komen, is nog niet bekend. Bekijk ook Sven Kockelmann in Jinek na flauwte minister Bruins: ‘Hij staat onder extreme druk’ Bekijk deze video » Minister Bruno Bruins bedolven onder steun: "Ik heb diep respect voor hem" Bekijk deze video » Nieuwe maatregelen?Wellicht kiest het kabinet ervoor om, na een nieuw overleg met het RIVM, voor nóg strengere maatregelen te kiezen. Komt er dan toch een lockdown, waar gisteren (18 maart) onder meer de PVV en Forum voor Democratie voor pleitten? Ook wordt er wellicht ingegaan op de situatie rond minister Bruins, die gisteravond flauwviel in de Tweede Kamer. Kijk hierboven op donderdag 19 maart vanaf +/- 18.30 uur LIVE naar de persconferentie van het kabinet over de coronacrisis. Hieronder kun je de persconferentie van de ministers Koolmees, Hoekstra en Wiebes over de steunmaatregelen voor bedrijven terugkijken.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie kabinet over coronacrisis
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie kabinet over coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV