Ontroerend verhaal in Tijd voor MAX: "Vroeg aan mijn vader of ik zorg mag helpen"

Ontroerend verhaal in Tijd voor MAX: "Vroeg aan mijn vader of ik zorg mag helpen"

Ontroerend verhaal in <em>Tijd voor MAX</em>: &quot;Vroeg aan mijn vader of ik zorg mag helpen&quot; Geertrui Nieuwenhuis heeft een verleden in de zorgwereld en zij wil tijdens de coronacrisis graag haar steentje bijdragen. Voordat ze zich definitief aanmeldde om de zorgverleners in Nederland te helpen, vroeg ze eerst toestemming aan haar vader. Die gaf een simpel antwoord: "Ik denk dat het heel goed is dat je dat doet, want we moeten het toch met elkaar gaan doen." Bekijk het gesprek met Geertrui Nieuwenhuis in Tijd voor MAX hierboven. Bekijk ook Video: Ab Osterhaus beantwoordt 10 belangrijke vragen over coronavirus Bekijk deze video » Tijd voor MAX: nieuwe bloedtest maakt landelijk onderzoek naar coronavirus mogelijk Bekijk deze video »
TV :
Ontroerend verhaal in Tijd voor MAX: "Vroeg aan mijn vader of ik zorg mag helpen"

Geertrui Nieuwenhuis heeft een verleden in de zorgwereld en zij wil tijdens de coronacrisis graag haar steentje bijdragen. Voordat ze zich definitief aanmeldde om de zorgverleners in Nederland te helpen, vroeg ze eerst toestemming aan haar vader. Die gaf een simpel antwoord: "Ik denk dat het heel goed is dat je dat doet, want we moeten het toch met elkaar gaan doen."

Bekijk het gesprek met Geertrui Nieuwenhuis in Tijd voor MAX hierboven.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ontroerend verhaal in Tijd voor MAX: "Vroeg aan mijn vader of ik zorg mag helpen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV