Fbi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Fbi gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Fbi gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie FBI op Veronica. Met elke donderdag vanaf 21:25 uur dubbele afleveringen. TechnologieDe serie gaat over de interne werking van het New Yorkse kantoor van de FBI, waarbij alle vaardigheden en geestverruimende technologie van het bureau aan bod komen om het land veilig te houden. BomIn het begin van het tweede seizoen ontploft een bom in een restaurant in Queens, waardoor de zaak persoonlijk wordt voor agent Omar Adom 'O. A.' Zidan, die in de buurt opgroeide. Bekijk de trailer van dramafilm Uncorked: vanaf 27 maart te zien bij Netflix Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer voor Altered Carbon: Resleeved (vanaf 19 maart op Netflix) Bekijk deze video »
Uitzending :
Fbi

Vanavond start het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie FBI op Veronica. Met elke donderdag vanaf 21:25 uur dubbele afleveringen.

Technologie
De serie gaat over de interne werking van het New Yorkse kantoor van de FBI, waarbij alle vaardigheden en geestverruimende technologie van het bureau aan bod komen om het land veilig te houden.

Bom
In het begin van het tweede seizoen ontploft een bom in een restaurant in Queens, waardoor de zaak persoonlijk wordt voor agent Omar Adom 'O. A.' Zidan, die in de buurt opgroeide.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fbi of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV