Erica op Reis in Nepal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erica op Reis in Nepal gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Erica op Reis in Nepal gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Erica op Reis laat Erica Terpstra zich in Nepal onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van de unieke hindoeïstische cultuur. LijkverbrandingenErica maakt de openbare lijkverbrandingen mee, reist langs de spectaculaire tempels die op elke hoek van de straat lijken te staan, bezoekt de geboorteplaats van Boeddha en ontmoet een levende godin. BetoverenZe neemt ook een duik in de lokale markt van Kathmandu, laat zich betoveren door een sjamaan en bezoekt een sherpa die negentien keer op de top van de Mount Everest stond. Laatste afleveringVolgende week vrijdag, 27 maart, is de laatste aflevering van dit seizoen van Erica op Reis. Dan reist Erica naar Rusland. Erica Terpstra over reizen: "Ik wil geen toeschouwer zijn maar deelnemer" Bekijk deze video » Kijktip: Vrijdag start nieuw seizoen Erica op Reis bij NPO 1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Erica op Reis

In deze aflevering van Erica op Reis laat Erica Terpstra zich in Nepal onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van de unieke hindoeïstische cultuur.

Lijkverbrandingen
Erica maakt de openbare lijkverbrandingen mee, reist langs de spectaculaire tempels die op elke hoek van de straat lijken te staan, bezoekt de geboorteplaats van Boeddha en ontmoet een levende godin.

Betoveren
Ze neemt ook een duik in de lokale markt van Kathmandu, laat zich betoveren door een sjamaan en bezoekt een sherpa die negentien keer op de top van de Mount Everest stond.

Laatste aflevering
Volgende week vrijdag, 27 maart, is de laatste aflevering van dit seizoen van Erica op Reis. Dan reist Erica naar Rusland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erica op Reis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV