Kijk LIVE naar toespraak koning Willem-Alexander over coronavirus

Kijk LIVE naar toespraak koning Willem-Alexander over coronavirus

Kijk hierboven op vrijdag 20 maart om 19.00 uur LIVE naar de toespraak van koning Willem-Alexander over het coronavirus.

In navolging van premier Mark Rutte zal vandaag (vrijdag 20 maart) ook koning Willem-Alexander het volk toespreken over het coronavirus en de coronacrisis. Waarschijnlijk houdt de koning het bij een stevig hart onder de riem van de bevolking.


Bekijk ook


Uitzonderlijk
Wellicht zal onze vorst ook nog wat goedbedoeld advies geven aan alle Nederlanders. Een toespraak van de koning voor het hele volk is hoogst uitzonderlijk; de laatste keer dat dit gebeurde was in 2014, vlak na de verschrikkelijke vliegramp met de MH17.

Kijk hierboven op vrijdag 20 maart om 19.00 uur LIVE naar de toespraak van koning Willem-Alexander over het coronavirus. Hieronder zie je hoe de koning en zijn gezin afgelopen dinsdag (17 maart) applaudisseerden voor de mensen in de zorg.

Kijk LIVE naar toespraak koning Willem-Alexander over coronavirus Kijk hierboven op vrijdag 20 maart om 19.00 uur LIVE naar de toespraak van koning Willem-Alexander over het coronavirus. In navolging van premier Mark Rutte zal vandaag (vrijdag 20 maart) ook koning Willem-Alexander het volk toespreken over het coronavirus en de coronacrisis. Waarschijnlijk houdt de koning het bij een stevig hart onder de riem van de bevolking. Bekijk ook Koningin Máxima vanuit Indonesië bezorgd om Coronavirus: ‘Het is raar’ Bekijk deze video » Shownieuws: Koning Willem-Alexander en Máxima getest op coronavirus? Bekijk deze video » UitzonderlijkWellicht zal onze vorst ook nog wat goedbedoeld advies geven aan alle Nederlanders. Een toespraak van de koning voor het hele volk is hoogst uitzonderlijk; de laatste keer dat dit gebeurde was in 2014, vlak na de verschrikkelijke vliegramp met de MH17. Kijk hierboven op vrijdag 20 maart om 19.00 uur LIVE naar de toespraak van koning Willem-Alexander over het coronavirus. Hieronder zie je hoe de koning en zijn gezin afgelopen dinsdag (17 maart) applaudisseerden voor de mensen in de zorg.
Live :
Kijk LIVE naar toespraak koning Willem-Alexander over coronavirus
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar toespraak koning Willem-Alexander over coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV