Tom Coronel over uitstel Formule 1: "Het gaat in augustus gebeuren op Zandvoort!"

Tom Coronel over uitstel Formule 1: "Het gaat in augustus gebeuren op Zandvoort!"

<em>Tom Coronel</em> over uitstel Formule 1: &quot;Het gaat in augustus gebeuren op Zandvoort!&quot; Het racen zit Tom Coronel in zijn bloed daarom deed het wel even pijn om te horen dat de Grand Prix in Zandvoort niet door kan gaan vanwege het coronavirus. "In augustus op Zandvoort"De coureur laat aan Shownieuws weten dat hij deze beslissing wel zag aankomen. Hij gaat ervan uit dat plan b en c ook al klaar liggen: "Wat dat gaat worden, dat durf ik niet te zeggen." Tom denkt dat de Grand Prix in Zandvoort verschoven zal worden naar augustus. Bekijk hierboven de Shownieuws-video. Bekijk ook Jan Lammers over het lot van de Grand Prix: 'Het doet absoluut geen pijn' Bekijk deze video » Geen Formule 1 in Zandvoort vanwege coronavirus: 'Moet je niet willen' Bekijk deze video »
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het racen zit Tom Coronel in zijn bloed daarom deed het wel even pijn om te horen dat de Grand Prix in Zandvoort niet door kan gaan vanwege het coronavirus.

"In augustus op Zandvoort"
De coureur laat aan Shownieuws weten dat hij deze beslissing wel zag aankomen. Hij gaat ervan uit dat plan b en c ook al klaar liggen: "Wat dat gaat worden, dat durf ik niet te zeggen." Tom denkt dat de Grand Prix in Zandvoort verschoven zal worden naar augustus.

Bekijk hierboven de Shownieuws-video.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tom Coronel over uitstel Formule 1: "Het gaat in augustus gebeuren op Zandvoort!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV