Terugkijken: Virtual GP van Bahrein gewonnen door Chinese F2-coureur

Terugkijken: Virtual GP van Bahrein gewonnen door Chinese F2-coureur

Terugkijken: Virtual GP van Bahrein gewonnen door Chinese F2-coureur Kijk hier de Virtual GP van Bahrein terug. Ter vervanging van de races in het nieuwe Formule 1-seizoen zendt de Formule 1 nu een reeks virtual Grand Prixs uit. De eerste race is de GP van Bahrein, die te zien is via deze livestream. De organisatie heeft aangekondigd dat meerdere van de huidige Formule 1-coureurs meedoen. Ook bekende sterren spelen via het officiële videospel F1 2019. Wie dat zijn, is nog niet bekend. Lees hier meer over de F1 ESports VGP's. De F1 Esports Virtual Grand Prix van Bahrein is zondag 22 maart om 21.00 uur te zien op de officiële YouTube-, Facebook- en Twitch-kanalen van de F1. Daarnaast kun je kijken naar deze livestream via Gids.tv. Formule 1 GP van Australië afgelast: topman Chase Carey reageert Bekijk deze video » Jan Lammers over het lot van de Grand Prix: 'Het doet absoluut geen pijn' Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: Virtual GP van Bahrein gewonnen door Chinese F2-coureur

Kijk hier de Virtual GP van Bahrein terug.


Ter vervanging van de races in het nieuwe Formule 1-seizoen zendt de Formule 1 nu een reeks virtual Grand Prixs uit. De eerste race is de GP van Bahrein, die te zien is via deze livestream.

De organisatie heeft aangekondigd dat meerdere van de huidige Formule 1-coureurs meedoen. Ook bekende sterren spelen via het officiële videospel F1 2019. Wie dat zijn, is nog niet bekend.

Lees hier meer over de F1 ESports VGP's.

De F1 Esports Virtual Grand Prix van Bahrein is zondag 22 maart om 21.00 uur te zien op de officiële YouTube-, Facebook- en Twitch-kanalen van de F1. Daarnaast kun je kijken naar deze livestream via Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: Virtual GP van Bahrein gewonnen door Chinese F2-coureur of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV