Hiphop Stars gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hiphop Stars gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hiphop Stars gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Hiphop Stars worden BN'ers in één maand getransformeerd tot hiphopartiesten. Ze krijgen daarbij intensieve begeleiding van gevestigde namen uit de hiphop-scene. Karin BloemenIn de eerste aflevering gaan Cabaretière en zangeres Karin Bloemen en nieuwslezeres Fien Vermeulen de uitdaging aan. Ze maken samen met hun coaches Jayh Jawson en Keizer een persoonlijke rap. JeugdKarin rapt over een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd die ervoor zorgde dat zij zich jarenlang schaamde. Ze wil nu met haar track anderen inspireren. Emotionele achtbaanFien overleefde kanker en wil duidelijk maken dat 'schoon' iets anders is dan 'beter'. Voor haar was het maken van de raptrack een emotionele achtbaan, die eindigt met een fikse dosis optimisme. De Staat zingt samen met Rico & Sticks hun single 0.0 Bekijk deze video » Ronnie Flex en Deuxperience zingen Wacht bij De Wereld Draait Door Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

In het nieuwe programma Hiphop Stars worden BN'ers in één maand getransformeerd tot hiphopartiesten. Ze krijgen daarbij intensieve begeleiding van gevestigde namen uit de hiphop-scene.

Karin Bloemen
In de eerste aflevering gaan Cabaretière en zangeres Karin Bloemen en nieuwslezeres Fien Vermeulen de uitdaging aan. Ze maken samen met hun coaches Jayh Jawson en Keizer een persoonlijke rap.

Jeugd
Karin rapt over een traumatische gebeurtenis uit haar jeugd die ervoor zorgde dat zij zich jarenlang schaamde. Ze wil nu met haar track anderen inspireren.

Emotionele achtbaan
Fien overleefde kanker en wil duidelijk maken dat 'schoon' iets anders is dan 'beter'. Voor haar was het maken van de raptrack een emotionele achtbaan, die eindigt met een fikse dosis optimisme.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hiphop Stars of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV