Supereekhoorns (EO) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Supereekhoorns (EO) gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Supereekhoorns (EO) gemist? Bekijk hier de hele uitzending Er zijn maar weinig dieren die op zoveel plekken op aarde voorkomen als de eekhoorn, dus wat is zijn geheim? Daarover gaat de documentaire Supereekhoorns. OpzienbarendWe zien wat voor bijzonders deze ondeugende diertjes kunnen en hoe hun probleemoplossend vermogen op de proef wordt gesteld. Er komen opzienbarende ontdekkingen voorbij. Zo blijkt dat de zwarte eekhoorn van 9.000 noten precies kan onthouden waar hij ze heeft gelaten en worden er nieuwe robottechnologieën ontwikkeld aan de hand van de sprongen van de grijze eekhoorn. WildDaarnaast wordt er een rode eekhoorn zonder ouders gevolgd, genaamd Billy. Hij leert de vaardigheden die hij nodig heeft als hij weer wordt uitgezet in het wild. Het is tijd voor een ontmoeting met een dier dat niet mag worden onderschat: de supereekhoorn. Video: Lil' Kleine vermaakt zich met zoontje in Artis Bekijk deze video » Schattige beelden: Baby breedlipneushoorn Rolf voor het eerst op savannevlakte in Burgers’ Zoo Bekijk deze video »
Uitzending :
Supereekhoorns (EO)

Er zijn maar weinig dieren die op zoveel plekken op aarde voorkomen als de eekhoorn, dus wat is zijn geheim? Daarover gaat de documentaire Supereekhoorns.

Opzienbarend
We zien wat voor bijzonders deze ondeugende diertjes kunnen en hoe hun probleemoplossend vermogen op de proef wordt gesteld. Er komen opzienbarende ontdekkingen voorbij. Zo blijkt dat de zwarte eekhoorn van 9.000 noten precies kan onthouden waar hij ze heeft gelaten en worden er nieuwe robottechnologieën ontwikkeld aan de hand van de sprongen van de grijze eekhoorn.

Wild
Daarnaast wordt er een rode eekhoorn zonder ouders gevolgd, genaamd Billy. Hij leert de vaardigheden die hij nodig heeft als hij weer wordt uitgezet in het wild. Het is tijd voor een ontmoeting met een dier dat niet mag worden onderschat: de supereekhoorn.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Supereekhoorns (EO) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV