Kenny Rogers overleden, bekijk een van zijn grootste hits

Kenny Rogers overleden, bekijk een van zijn grootste hits

<em>Kenny Rogers</em> overleden, bekijk een van zijn grootste hits De wereldberoemde Amerikaanse countryzanger Kenny Rogers is vrijdagnacht op 81-jarige leeftijd overleden. Rogers stierf thuis een natuurlijke dood in het bijzijn van zijn familie. Vanwege de uitbraak van het coronavirus zal de uitvaart in zeer kleine kring plaatsvinden. Bekijk hierboven een van zijn grootste hits in Nederland: Islands in the stream, een duet met Dolly Parton. Bekijk ook In Dolly Parton's Heartstrings vertelt de countryster het verhaal achter haar liedjes Bekijk deze video »
Nieuws :
Kenny Rogers overleden, bekijk een van zijn grootste hits

De wereldberoemde Amerikaanse countryzanger Kenny Rogers is vrijdagnacht op 81-jarige leeftijd overleden. Rogers stierf thuis een natuurlijke dood in het bijzijn van zijn familie. Vanwege de uitbraak van het coronavirus zal de uitvaart in zeer kleine kring plaatsvinden. Bekijk hierboven een van zijn grootste hits in Nederland: Islands in the stream, een duet met Dolly Parton.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kenny Rogers overleden, bekijk een van zijn grootste hits of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV