Robert ten Brink over verlaten studio All You Need Is Love: "Soort gevangenis"

Robert ten Brink over verlaten studio All You Need Is Love: "Soort gevangenis"

Robert ten Brink over verlaten studio <em>All You Need Is Love</em>: &quot;Soort gevangenis&quot; Ook bij All You Need Is Love is er momenteel geen publiek aanwezig in de studio, wat voor een vreemde sfeer zorgt: "We hebben nu een totaal uitgeklede versie van het programma. Maar op de een of andere malle manier is het toch ontroerend", aldus presentator Robert ten Brink. Soort gevangenisDonderdag vonden de opnames van zaterdagavond plaats, waar Ten Brink zich behoorlijk alleen voelde: "Ik liep door de gangen waar normaal de visagie en veel drukte is. Ik was helemaal alleen, in een soort gevangenis." Bekijk het fragment van Jinek hierboven. All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ontroerende beelden All You Need Is Love: Familie na tien jaar weer herenigd Bekijk deze video » RTL Boulevard: All You Need Is Love gaat verder via stream Bekijk deze video »
TV :
Robert ten Brink over verlaten studio All You Need Is Love: "Soort gevangenis"

Ook bij All You Need Is Love is er momenteel geen publiek aanwezig in de studio, wat voor een vreemde sfeer zorgt: "We hebben nu een totaal uitgeklede versie van het programma. Maar op de een of andere malle manier is het toch ontroerend", aldus presentator Robert ten Brink.

Soort gevangenis
Donderdag vonden de opnames van zaterdagavond plaats, waar Ten Brink zich behoorlijk alleen voelde: "Ik liep door de gangen waar normaal de visagie en veel drukte is. Ik was helemaal alleen, in een soort gevangenis." Bekijk het fragment van Jinek hierboven.

All You Need Is Love is iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Heb je All You Need Is Love gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink over verlaten studio All You Need Is Love: "Soort gevangenis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier