Olcay Gulsen en Ruud de Wild op de bres voor Voedselbank

Olcay Gulsen en Ruud de Wild op de bres voor Voedselbank

Olcay Gulsen en <em>Ruud de Wild</em> op de bres voor Voedselbank De Voedselbank is de afgelopen weken in de problemen geraakt, mede vanwege het hamstergedrag van een aantal Nederlanders. Olcay Gulsen en Ruud de Wild roepen op om de organisatie extra te steunen: "Het gaat om poen. Niet zoveel maar wel wat", aldus de dj. Zijn vriendin vult aan: "Juist nu heeft de Voedselbank moeite met het verkrijgen van voedsel. En juist nu hebben veel meer mensen behoefte aan de Voedselbank." Bekijk de video, die Gulsen op Instagram plaatste, hierboven. Bekijk ook ZIEN: Davina Michelle & Snelle: 17 miljoen mensen Bekijk deze video » Sjors van der Panne brengt ode aan zorgpersoneel: Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder Bekijk deze video »
Viral :
Olcay Gulsen en Ruud de Wild op de bres voor Voedselbank

De Voedselbank is de afgelopen weken in de problemen geraakt, mede vanwege het hamstergedrag van een aantal Nederlanders. Olcay Gulsen en Ruud de Wild roepen op om de organisatie extra te steunen: "Het gaat om poen. Niet zoveel maar wel wat", aldus de dj. Zijn vriendin vult aan: "Juist nu heeft de Voedselbank moeite met het verkrijgen van voedsel. En juist nu hebben veel meer mensen behoefte aan de Voedselbank." Bekijk de video, die Gulsen op Instagram plaatste, hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen en Ruud de Wild op de bres voor Voedselbank of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV